Gå til Visit Namsskogan

Dyriske opplevelser i Namsskogan

Vi samarbeider med Namsskogan Familiepark for å gi våre gjester opplevelser utenom det vanlige. Hos oss finner du gode fasiliteter for kurs, møter og konferanser. Om dere ønsker et avbrekk underveis, kan vi tilby en rekke opplevelser som tilpasses helt etter deres ønsker og behov.
 
Noe av hva vi kan tilby: 

Rovdyrguiding

Vi tilbyr deg og dine en tur i rovdyrenes rike. Her kan du få treffe mange av rovdyrene i norsk natur; møt bjørn, ulv, gaupe og jerv på nært hold mens de får mat. Spør dyrepasseren om alt du lurer på om rovdyr!

Bli nærmere kjent med dyrene
I parken finnes flere dyr som vi kan komme nærmere innpå og kanskje får man også  hilse på de. Kanskje hadde det vært spennende med en tur inn i bjørnehiet? Er du en liten eller stor gruppe, dag eller kveld, vi tilpasser oss dine behov og gir deg en garantert dyrisk opplevelse.

Stemningskveld i gamme
Gå gjennom en fakkelopplyst dyrepark. Innerst i dyreparken finner du en gamme, inni gammen sitter man sammen rundt bålet og kan få servert både mat og drikke. Her vil man garantert finne roen og kosen.

Skreddersydd opplegg
Vi kan skreddersy opplegg til deg basert på dine ønsker og behøv. Det er bare å ta kontakt og vi vil hjelpe deg med å gjøre ditt kurs/konferanse opplegg til en minnerik hendelse

Namsskogan Hotell, 7892 Trones  |  Tlf. 74 33 36 00  E-post: post@hotellet.no

 sitemap
Admin